Over Adelphi

Bij Adelphi houden we het graag eenvoudig. Het leasen van een auto draait tenslotte om het vervullen van uw mobiliteitswensen, niet om ingewikkelde procedures, regels en voorwaarden.
De klant staat bij ons altijd centraal. Daarom kiest Adelphi voor maatwerk in plaats van een standaard aanpak. Zo weet u wat u krijgt en krijgt u wat u wilt. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bieden u een pakket wat hier naadloos bij aansluit.

Uniek

De zussen Denise van der Wal-Wijma en Mariska Wijma zijn de drijvende kracht achter Adelphi. Ze hebben van jongs af aan een passie voor auto’s, dus de stap naar de autowereld was eenvoudig gemaakt. Zij maken gebruik van hun unieke positie in deze mannenwereld door u als klant net dat beetje extra te bieden. Het kiezen van een nieuwe auto is en blijft tenslotte emotie. Adelphi biedt u de beste ervaring en service.

  

Persoonlijke aanpak

Adelphi staat voor een kleinschalige, klantgerichte aanpak. Wij nemen de tijd voor het finetunen van onze auto’s en nemen u als klant al het regelwerk uit handen. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij u een serviceniveau bieden dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of onze labels? Neem dan contact met ons op via 030 691 40 78.

Wilt u meer weten over leases?
Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78.

Meer weten over de overige leasevormen? Bekijk ze hier.

Offerte aanvragen