Full Operational Lease

Terug naar boven

Het voordeel van full operational lease is dat u alle autokosten vooraf precies kan budgetteren. Het operationele gedeelte wordt geheel door Adelphi Car Lease verzorgd: verzekering, onderhoud, reparaties, schade-afwikkeling, houderschapsbelasting, vervangend vervoer, hulpdiensten, brandstofadministratie etc. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming en de auto staat niet op uw balans. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk en kunnen dus elk gewenst merk leveren. Bij Adelphi Car Lease bestaat de mogelijkheid om zelf aan te geven bij welke dealer u wilt dat we de auto bestellen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat de beste inkoopcondities verwerkt worden in uw leasecontract.

Wilt u meer weten over full operational lease? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78.

Netto Operational Lease

Terug naar boven

Bij netto operational lease sluit u met ons een leasecontract over de financiering van de auto. Van het operationele gedeelte kunt u precies aangeven wat u zelf wilt regelen of wat u door ons wilt laten verzorgen. Doordat wij de auto aanschaffen, ligt het restwaarderisico aan het eind van de contractperiode bij Adelphi Car Lease. U hebt de mogelijkheid om de auto aan het eind van de contractperiode over te nemen voor een vooraf overeengekomen prijs.

Wilt u meer weten over netto operational lease? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78.

Sale & Lease Back

Terug naar boven

Deze leasevorm werkt simpel: Adelphi Car Lease neemt de auto van u of de betreffende dealer over. Vervolgens leasen wij de auto aan u terug. Hiermee kunt u dus op elk gewenst moment overstappen van een wagenpark in eigen beheer naar leasing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sale & lease back? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78

Shortlease

Terug naar boven

Populair op dit moment: shortlease, een leasevorm met een korte looptijd. Zo kunt u tijdelijke extra behoefte aan auto’s makkelijk opvangen. Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand en na 1 maand is het contract dagelijks kosteloos opzegbaar. Bij ons kunt u altijd uw exacte voorkeur voor merk, model en type aangeven. Wij leveren namelijk graag maatwerk. Overigens zet u bij Adelphi Car Lease een shortleasecontract zonder enig probleem om naar een andere, langere leasevorm. Dan vindt er uiteraard verrekening plaats op de eerder door u betaalde leasetermijnen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van shortlease? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78.

Occasionlease

Terug naar boven

Adelphi Car Lease kan over een ruim aanbod van occasions beschikken. Wilt u graag een gebruikte auto leasen, neem dan contact met ons op en vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden. Het kan ook voorkomen dat u zelf een occasion bij een dealer heeft gezien. In dat geval kunnen wij ook zorgen voor een passende offerte.

Wilt u meer weten over occasionlease? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78

Wat is de ideale leasevorm voor u?

Bent u er nog niet over uit welke leasevorm u moet kiezen?
Doe dan de leasetest en ontdek de leasevorm die bij u past.

Wilt u meer weten over leases?
Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 030 691 40 78.

Meer weten over de overige leasevormen? Bekijk ze hier.

Offerte aanvragen